Egaline online kopen

ServoMulti S105, 25kg - Industriële egaline
ServoMulti S105 - Industriële egaline, Zelf vloeiende eigenschappen, 1-5 mm laagdikte, Voor binnen ...
€30,00 Excl. btw
Beschikbaar

ServoMulti S110, 25kg - Multifunctionele egaline
ServoMulti S110 - Multifunctionele egaline, Zelf vloeiende eigenschappen, 1 - 10 mm laagdikte (met t...
€32,92 Excl. btw
Beschikbaar

Servofix FG, 25kg - Universele egaline
Servofix FG - Universele egaline, Zelfvloeiende egaline op cementbasis voor laagdiktes tot 10 mm, V...
€33,75 Excl. btw
Beschikbaar

Servoplan Ki 1, 20kg - Universele egaline
Servoplan Ki 1 - Universele egaline, Bijzonder goede vloei-eigenschappen en spanningsarm, Verpompbaa...
€32,00 Excl. btw
Beschikbaar

Servoalpha AF 1000, 25kg - Gips egaline
Kiesel Servoalpha AF 1000 is een gipsgebonden egaline met een hoge eindstabilititeit, zelfvloeiende ...
€33,75 Excl. btw
Beschikbaar

Servoplan D 800, 25kg - Dunne cementdekvloer egaline
Servoplan D 800 - Dunne cementdekvloer egaline. Snel drogend en Zelfvloeiend, Verpomp baar, Eenvoud...
€36,67 Excl. btw
Beschikbaar

ServoFine F 333, 4.75kg - Egaline voor kleine vloer reparaties
ServoFine F 333 - Egaline voor kleine vloer reparaties, Snel hardend, Geen voorbehandeling nodig, Ze...
€29,20 Excl. btw
Beschikbaar

Servocret RS, 25kg - Reparatie- en egalisatiemortel
Servocret RS - Reparatie- en egalisatiemortel, Voor het uitvlakken en afschot aanbrengen, binnen,
...
€52,50 Excl. btw
Beschikbaar

Servocret WSM Plus, 20kg - Muurvuller
Servocret WSM Plus - Muurvuller, Voor het snel egaliseren en vlak zetten wand en plafond, Voor toepa...
€36,00 Excl. btw
Beschikbaar

Wil je voor jouw project egaline gemakkelijk online kopen in een uitgebreide webshop? Bij Kiesel Nederland bieden wij jou een ruim assortiment aan. Onze universele egaline bestaat voornamelijk uit cement en kunststoffen en is zelf nivellerend. Met andere woorden: hij vloeit zichzelf uit. De universele egaline die je bij ons per zak kunt bestellen, zorgt na verharding voor een vlak en glad oppervlak, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Het online kopen van egaline is een slim idee wanneer je een ondergrond vlak wilt maken. Nadat je de egaline hebt aangebracht, is je ondergrond geschikt voor verdere afwerking. Ook wordt egaline toegepast om de vloerafwerking te beschermen, zoals bij dunne vloerbedekkingen als PVC, linoleum of vinyl. Wanneer deze meteen op de vloer verlijmd worden, zie je oneffenheden hier namelijk dwars doorheen komen. Daarnaast kun je egaline verpompen op hout, gips en anhydriet.

Egaline online kopen die geschikt is voor alle ondergronden

Of het nu een bestaande vloer is van tegelwerk, hout, gips, beton of anhydriet; voor elk project is er wel een passende egaline. Je kunt jouw universele egaline in onze webshop per zak bestellen. De egaline zorgt ervoor dat de vloer egaal wordt. Universele egalines, zoals Servofix FG en Servoplan FS101, kunnen op alle ondergronden worden toegepast. Speciaal voor ondergronden van hout, is er de egaline Servoplan S444. Voor ondergronden van gips gebruik je de egaline Servoalpha AF1000 en voor ondergronden van ruwe beton of tegelvloeren is er de Servoplan D800. Zelfs voor kleine reparaties kun je bij ons online egaline kopen, zoals de Servofine F333, die speciaal ontwikkeld is om kleine scheuren en overgangen te repareren vanaf nul millimeter. Gebruik altijd een geschikt voorstrijkmiddel voor een goede hechting met de onderlaag voordat je begint met het verpompen van egaline.

Welke dikte kun je bereiken bij het verpompen van egaline?

Met onze egaline kun je een laagdikte bereiken tussen de één tot veertig millimeter. De laagdikte die nodig is om je vloer mooi vlak te krijgen, is afhankelijk van hoe slecht de ondergrond is. Dit kun je met diverse soorten egalines verwezenlijken. Onze egaline kun je verpompen op hout, gips en anhydriet. Lees altijd de verpakking of de brochure voordat je jouw project start met egaline. Daarnaast is het verstandig om de egaline te ontluchten. Nadat je de egaline hebt aangebracht kun je beginnen met het lijmen van je vloerbedekking of je tegels. Je kunt onze egaline gemakkelijk per zak bestellen.

Welke egaline is geschikt voor jouw project?

Welke egaline je gaat toepassen hangt af van de ondergrond en het einddoel van je vloer. Een cementgebonden egaline zorgt bijvoorbeeld voor een soepele verwerking en geeft een optimale hardheid. De egaline die je bij ons online in de webshop kunt kopen is geschikt voor onder meer hout, gips en anhydriet. Daarnaast heeft onze egaline een keurmerk, waarmee je zeker weet dat je een emissiearm product koopt. Wil je universele egaline per zak bestellen waarmee je jouw klustijd aanzienlijk inkort? Dan koop je bij ons eenvoudig snelhardende egaline.

Vind de ideale egaline voor jouw project

Meld je aan als klant bij ons en profiteer van diverse voordelen. Wil je graag advies bij het online kopen van egaline in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De specialisten van onze groothandel voor bouwmaterialen geven je graag passend advies wanneer je universele egaline gaat bestellen voor jouw project. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162 -21 20 25. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].