vloerbedekkingslijm, een sterke verbinding voor elke vloer

Okatmos® ET 6 - Tapijtlijm

Kiesel Okatmos® ET 6 - Tapijtlijm, Hoge kleefkracht, Hoge eindkracht, Eenvoudig uitstrijkbaar, Geurloos, Emissiearm

€--,-- Excl. btw €--,--
Beschikbaar
Okatmos® star 100 Plus - Pvc lijm

Kiesel Okatmos® star 100 Plus, Universeel bruikbaar, Eenvoudig uitstrijkbaar, Lange plaatsingstijd, Geurloos en Geschikt met vloerverwarming

€--,-- Excl. btw €--,--
Beschikbaar
Okatmos® star 120 LVT - Pvc stroken / tegel lijm

Kiesel Okatmos® star 120 LVT - Pvc stroken / tegel lijm, Snelle hechting, Eenvoudig uitstrijkbaar, Geurloos, Emissiearm, Geschikt op vloerverwarming

€--,-- Excl. btw €--,--
Beschikbaar
Okatmos® star 150 Plus - Antisliplijm voor tapijttegels

Kiesel Okatmos® star 150 Plus - Antisliplijm voor tapijttegels, Eenvoudige verwerking, Onbegrensde plaatsingstijd, Oplosmiddelvrij, Speciaal voor vrij liggende vloerbedekking, Antislip

€--,-- Excl. btw €--,--
Beschikbaar
Okatmos® star 600 - Universele lijm

Kiesel Okatmos® star 600 - Universele lijm, Laag verbruik, Hoge kleefkracht, Geurloos, Eenvoudig uitstrijkbaar, Voor diverse soorten vloerbedekkingen

€--,-- Excl. btw €--,--
Beschikbaar

Kiesel Nederland heeft voor elke klus dé beste vloerbedekkingslijmen op voorraad. Heb je een klus waarbij je vloerbedekkingslijm gaat gebruiken? Kies dan voor een lijm voor een tapijttegel uit ons ruime assortiment. Wij hebben namelijk diverse soorten vloerbedekkingslijmen beschikbaar. Welke vloerbedekkingslijm je gaat toepassen hangt af van welke vloerbedekking je gaat leggen. Wij hebben verschillende vloerbedekkingslijmen in het assortiment voor elke soort vloerbekleding, waaronder ook tapijtegel lijm. Deze tapijtlijm kun je kopen op onze website of bij één van onze verkooppunten.

Wij verkopen alleen vloerbedekkingslijmen van de hoogste kwaliteit

In iedere woning en elke ruimte kun je diverse vloerbedekkingen leggen of plakken, zoal pvc, linoleum, tapijt en nog veel meer. Het maakt niet uit, als je maar goed kijkt naar de ondergrond. Is deze voldoende geschikt voor jouw vloerbekleding? In veel gevallen heb je te maken met een cementdekvloer of een anhydrite gietvloer. In andere gevallen ligt er soms een tegelvloer. Verwijder je deze eerst? Of ga je egaliseren met egaline? Je kunt vloerbedekkingen lijmen op het moment dat de vloer volledig egaal is, dus ga na of deze overal vlak is. Is dit niet het geval, dan kun je de vloer egaliseren met Kieselegaline. Let bovendien op losliggende stukken. Dit kan voor problemen zorgen bij het gebruiken van een lijm geschikt voor de tapijttegel.

Voor welke tapijttegel lijm moet jij kiezen

Voor het verlijmen van vloerbedekkingen zijn er diverse vloerbedekkingslijmen verkrijgbaar bij ons als specialist in bouwmaterialen. De kwaliteit van de lijm is belangrijk. Wij verkopen alleen maar vloerbedekkingslijm van de beste kwaliteit; vertrouwd, professioneel en voor de vakman. Het is belangrijk onderscheid te maken tussen de verschillende soorten vloerbedekkingslijm. Zo hebben we de Kiesel Okatmos L14 lijm speciaal voor linoleum, Kiesel Okatmos star 100 plus of Kiesel Okatmos star 120 voor pvc stroken/tegels, maar ook de Kiesel Okatmos star 150 plus antisliplijm voor tapijttegels en de Kiesel Okatmos star 600 universele lijm. Deze lijm is geschikt voor de tapijttegel, maar ook andere soorten vloerbedekkingen. Al deze tapijtlijm kun je op onze website kopen.

Hoe breng je een vloerbedekkingslijm aan?

De lijm geschikt voor de tapijtegel moet je eerst goed doorroeren. Vervolgens breng je deze lijm met een geschikte getande lijmkam op de ondergrond aan waar je de tapijttegel wil plakken. Afhankelijk van de aan te brengen hoeveelheid, hiervoor raadpleeg je eerst de verpakking. Na de aangegeven luchtafvoertijd de bekleding zonder luchtbellen plaatsen en zorgvuldig over het volledige vlak zorgvuldig aanwrijven. De klevende bekledingen moeten zo ontspannen mogelijk zijn en vlak liggen. Openstaande naden evenals omhoog stekende onderdelen moeten worden vermeden. De geplaatste vloerbekledingen moeten altijd worden aangewreven of aangerold na het gebruiken van onze vloerbedekkingslijmen.

Deze vloerbedekkingslijmen vind je in ons assortiment

Welke vloerbedekkingslijm je gaat toepassen hangt af van welke vloerbedekking je gaat leggen. Kiesel Nederland heeft verschillende vloerbedekkingslijmen in het assortiment voor elke soort vloerbekleding. Je kunt onder meer deze tapijtlijm bij ons kopen:

 

Welke producten heeft Kiesel in het assortiment?

Welke Kiesel vloerbedekkingslijm je gaat toepassen hangt af van welke vloerbedekking je gaat leggen. Kiesel heeft verschillende vloerbedekkingslijmen in het assortiment voor elke soort vloerbekleding.

 

Kiesel Okatmos ET 6
Tapijtlijm

Kiesel Okatmos L14
Linoleumlijm

Kiesel Okatmos star 100 plus
Nat- en halfnat pvc lijm

✓ voor tapijt  ✓ voor linoleum  ✓ Voor o.a. pvc, vinyl en rubber
✓ hoge kleefkracht  ✓ hoge kleefkracht  ✓ lange plaatsingstijd
✓ eenvoudig uitstrijkbaar  ✓ eenvoudig uitstrijkbaar  ✓ eenvoudig uistrijkbaar

 

Kiesel Okatmos star 120
pvc stroken/tegel lijm
Kiesel Okatmos star 150 plus
Antisliplijm voor tapijttegels
Kiesel Okatmos star 600
Universele lijm
✓ voor pvc stroken en pvc tegels ✓ voor tapijttegels ✓ voor diverse soorten vloerbedekkingen
✓ snelle hechting ✓ onbegrensde plaatsingstijd ✓ hoge kleefkracht
✓ eenvoudig uitstrijkbaar ✓ eenvoudige verwerking ✓ eenvoudig uitstrijkbaar

Onze lijm geschikt voor de tapijttegel is voorzien van een kenmerk

Daarnaast is onze een lijm voor de tapijttegel voorzien van verschillende keurmerken. Binnen de bouwbranche wordt de emissie van producten meestal geclassificeerd met het EMICODE®-keurmerk. Er zijn drie klassen, aflopend in uitstoot: EMICODE® EC2, EC1 en EC1 PLUS. Producten die aan de strengste emissie-eisen voldoen, worden ingedeeld in de hoogste klasse: EMICODE® EC1 PLUS. Al onze vloerbedekkingslijmen zijn ingedeeld in EC1 PLUS.

Vraag onze professionals om advies!
Wil je verder nog informatie die van pas komt bij het gebruiken van onze vloerbedekkingslijmen? Omdat het geen vast onderdeel is van jouw klussen als vakman. Altijd handig om dan wat ins en outs over vloerbedekkingslijm, lijm voor de tapijttegel en het verlijmen van diverse soorten vloeren te verkrijgen. Vraag onze professionals om advies! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0162 -21 20 25 of stuur een e-mail naar [email protected]. Geen advies nodig? Onze tapijtlijm kun je kopen in onze webshop of bij een van onze verkooppunten.