Okapox royal Boden - Epoxyhars voeg- en lijmmortel

Kiesel Okapox royal Boden - Epoxyhars voeg- en lijmmortel, Gemakkelijk en snel emulgeerbaar en wasbaar, Voor binnen- , buiten- en onderwaterruimtes, Mechanisch zeer veerkrachtig en chemisch bestendig, Geschikt als lijm- en voegmortel, Zeer soepel

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar

Op onze website kun je een middel voor het maken van een epoxyvoeg kopen. Epoxy is al jaren een bekend voegmiddel voor tegelwerk van bijvoorbeeld, zwembaden en wellnessruimtes. Dit materiaal is namelijk waterondoorlaatbaar, slijtvast en reageert goed tegen zuren, vetten en logen. In ons assortiment vindt je alle materialen die je nodig hebt bij de bouw.

Middelen om epoxyvoeg te maken kan je bij ons kopen 

Een epoxyvoeg is een voeg wat gevuld is met twee componenten voegvulling. Zo wordt deze voeg duurzaam afgedicht. Het juiste middel om een expoyvoeg te maken koop je in onze webshop of bij één van onze verkooppunten. Voordat u een voegmiddel kunt gebruiken is het plaatsen van de tegels op een egale ondergrond belangrijk. Hiervoor kunt u een egaline gebruiken. Daarnaast hebben wij de beste tegellijm in ons assortiment die waterbestendig is.

Bel ons voor passend advies

Bij Kiesel Nederland kun je terecht voor het kopen van middelen om een epoxyvoeg te maken. Daarnaast bieden wij ook andere producten kopen voor het maken van voegsels. Bekijk ons gehele assortiment! Ben je op zoek naar passend advies? Bel ons dan gerust! Wij zijn te bereiken via 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected].