Bezorging en afhalen

Bezorgen en afhalen

Wij van Kiesel Nederland snappen dat het vervoeren van grote zakken egaline en tegellijm een zware klus is. Daarom leveren wij gemakkelijk tot aan jouw deur. Wanneer je voor 12:00 uur besteld, heb je de bestelling morgen in huis. Dat is onze belofte. En doordat wij altijd een hele ruime voorraad hebben, zijn vrijwel al onze producten direct leverbaar. Ongeacht de grootte van jouw bestelling. Wil je de bestelling toch liever zelf afhalen? Dat is geen enkel probleem. Laat het ons weten of geef het aan bij je bestelling in onze webshop en we zorgen ervoor dat de bestelling voor jou klaarstaat.


Voorraadgarantie 

Kiesel Nederland biedt 100% voorraadgarantie op aankopen uit ons standaard assortiment. Ook bieden wij levergarantie. Dit betekent dat artikelen die niet direct kunnen worden uitgeleverd, kosteloos worden nageleverd. Wij streven er naar dit binnen 5 - 7 werkdagen te doen, je wordt hierover persoonlijk geïnformeerd. 


Wordt een bestelling gratis bezorgd?

Bestellingen afhalen is altijd gratis. Jouw bestelling toch laten bezorgen? Kiesel Nederland levert je bestelling op een pallet bij je thuis of op locatie af voor € 69,00. Bestellingen boven de € 650,00 excl. BTW worden franko geleverd!