Een vloer egaliseren

ServoFine F 333, 4.75kg - Egaline voor kleine vloer reparaties

ServoFine F 333 - Egaline voor kleine vloer reparaties, Snel hardend, Geen voorbehandeling nodig, Zeer glad oppervlak

€29,20 Excl. btw
Beschikbaar
ServoMulti S105, 25kg - Industriële egaline

ServoMulti S105 - Industriële egaline, Zelf vloeiende eigenschappen, 1-5 mm laagdikte, Voor binnen gebruik, Verpompbaar

€30,00 Excl. btw
Beschikbaar
ServoMulti S110, 25kg - Multifunctionele egaline

ServoMulti S110 - Multifunctionele egaline, Zelf vloeiende eigenschappen, 1 - 10 mm laagdikte (met toevoeging van kwartszand 20mm) Voor gebruik binnen

€32,92 Excl. btw
Beschikbaar
Servoplan Ki 1, 20kg - Universele egaline

Servoplan Ki 1 - Universele egaline, Bijzonder goede vloei-eigenschappen en spanningsarm, Verpompbaar, Voor laagdiktes van 1 - 20 mm, Hoog rendement, Zeer gladde ondergrond, daardoor een reducering van lijm, Geschikt voor parket

€32,00 Excl. btw
Beschikbaar

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Je vloer of ondervloer egaliseren kun je het beste doen met de producten van Kiesel Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van materialen van hoge kwaliteit. Het egaliseren van je vloer of ondervloer is essentieel om langdurig te genieten van het resultaat. Na het egaliseren kun je aan de slag met het verlijmen van de tegels of het lijmen van je tapijttegels. Bij onze groothandel vind je de ideale producten en egaliseer je jouw vloer voor een prachtig resultaat.

Geïnteresseerd in onze egaline voor jou vloer?

Bekijk ons assortiment

Jouw vloer egaliseren doe je met onze producten

Het egaliseren van je vloer doe je met de beste producten. Egaline is hier een goed voorbeeld van. Dit middel bestaat uit cement en kunststof, waardoor het uit zichzelf vloeit. De vloer krijgt hierdoor een verharding en een glad oppervlakte. Egaliseer jouw vloer met een van de verschillende soorten egaline uit ons assortiment, zoals onze cementgebonden egaline. Wil je jouw ondervloer egaliseren maar wil je niet te lang wachten tot deze droog is? Dan vind je bij ons ook prettige snelhardende egaline. Na de behandeling met egaline is jouw vloer geschikt voor verdere afwerking. Dit kun je doen door bijvoorbeeld pvc-lijm aan te brengen voor het plaatsen voordat je jouw pvc-vloer plaatst.

Vind de juiste producten in ons aanbod en egaliseer jouw vloer

Egaliseer jouw vloer gemakkelijk met de klusmaterialen uit ons brede assortiment. De beste producten om jouw vloer of ondervloer te egaliseren vind je bij onze groothandel voor afbouw. Bekijk online ons gehele assortiment of breng een bezoek aan één van onze verkooppunten. Wil je liever eerst advies voor het aanschaffen van de juiste producten? Onze specialisten helpen jou graag op weg en vertellen je meer over het egaliseren van jouw vloer of ondervloer. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0162 -21 20 25. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].