Vloer egaliseren

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Je vloer egaliseren kun je het beste doen met de producten van Kiesel Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Het egaliseren van je vloer is essentieel om langdurig te genieten van het resultaat. Na het egaliseren kun je aan de slag met het verlijmen van de tegels of het lijmen van je tapijttegels.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Jouw vloer egaliseren doe je met onze producten

Het egaliseren van je vloer doe je met de beste producten. Egaline is hier een goed voorbeeld van. Dit middel bestaat uit cement en kunststof, waardoor het uit zichzelf vloeit.  vloeit hij zichzelf uit. De vloer krijgt hierdoor een verharding en een glad oppervlakte. Na de behandeling met Egaline is jouw vloer geschikt voor verdere afwerking. Dit kun je doen door, bijvoorbeeld pvc-lijm aan te brengen voor het plaatsen van je pvc vloer.

 

Breng een bezoek aan één van onze verkooppunten

De beste producten om jouw vloer te egaliseren vind je bij Kiesel Nederland. Bekijk online ons gehele assortiment of breng een bezoek aan één van onze verkooppunten. Wil je liever eerst advies bij het aanschaffen van de juiste producten? Onze specialisten helpen jou graag op weg. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0162 -21 20 25. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen [email protected].