Professionele afbouw

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Kiesel Nederland is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen voor een professionele afbouw. Ben jij je badkamer aan het renoveren? Of ben je bezig met een groot project? Wij hebben voor elke klus groot of klein de beste producten op voorraad voor jou als consument, professional of bedrijf. Onze producten zijn voorzien van een aantrekkelijke prijs, daarnaast zorgen wij voor een snelle levering. In ons assortiment vindt je alles tot het leggen, lijmen en afkitten van onder meer jouw vloer.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Bij ons kun je terecht voor professionele materialen voor de afbouw

In onze webshop vindt je een ruim assortiment aan professionele materialen geschikt voor de afbouw. In dit assortiment vindt je onder meer reparatiemortel. Dit middel is geschikt om kleine oppervlaktes te vullen. Ook kun je bij ons vochtschermen kopen deze zijn ideaal om te plaatsen als je een vochtige betonvloer hebt. Dan is je ondergrond geschikt om er tegels op te lijmen. Werk deze af door een epoxyvoeg te plaatsen.

 

Neem contact met ons op voor passend advies

Wil je passend advies bij het aanschaffen van professionele materialen voor de afbouw? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze specialisten denk graag met jou mee. Het is ook mogelijk om onze bouwmaterialen te kopen bij één van onze verkooppunten.