Een vochtscherm kopen

Okatmos® DSG - 1 Componenten vochtscherm

Kiesel Okatmos® DSG - 1 Componenten vochtscherm, Voor zuigende en niet-zuigende ondergronden, Snel drogend, Voor binnen, buiten en natte ruimtes, Voor het blokkeren van verhoogde vochtigheid bij onverwarmde, cementaire ondergronden

€183,50 Excl. btw
Beschikbaar

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Ben je op zoek naar een vochtscherm en wil je deze kopen? Bij Kiesel Nederland kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt in de bouw. Ben je een nieuwe vloer aan het leggen? Dan is een vochtscherm misschien geschikt voor jouw klus. Daarnaast bieden wij een hoop andere artikelen aan die het lijmen en leggen van jouw vloer makkelijk maken.

Geïnteresseerd in onze vochtschermen?

Bekijk ons assortiment

Een vochtscherm kopen doe je in onze webshop

Het kopen van een vochtscherm is noodzakelijk wanneer je te maken hebt met een vochtige betonvloer. Vaak is dit bij nieuwbouwwoningen het geval. Dit betekent dat het vocht niet helemaal uit de vloer is getrokken. Een vochtscherm zorgt ervoor dat de vochtige betonnen vloer hier niet mee in aanraking komt. Wij raden het jou ook aan om alvorens een primer te gebruiken. Daarna maak je gebruik van onze hoogwaardige lijm om bijvoorbeeld natuursteentegels te verlijmen. Bekijk ook ons assortiment emissiearme producten.

Registreer je als klant en profiteer van diverse voordelen

Wil je graag profiteren van diverse voordelen? Meld je aan als klant! Onze specialisten geven graag advies over de producten die je vindt bij onze groothandel voor afbouw voordat je een vochtscherm wilt gaan kopen. Zij geven je advies passend bij jouw klus en vertellen je meer over onze producten, zoals onze hoogwaardige voorstrijkmiddelen. Neem voor advies contact met ons op via [email protected] of via 0162 -21 20 25.