Hoe emissiearm moeten je producten zijn?

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Bij Kiesel Nederland vindt je artikelen die emissiearm zijn, maar ook andere producten. Bij ons vindt je de beste materialen die geschikt zijn van elke klus. Zo ben jij altijd verzekerd van een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat. Wij kopen onze producten ruim in. Op deze manier kunnen we jou een goede, maar ook aantrekkelijke prijs garanderen. Door ons ruime assortiment aan producten die emissiearm zijn kun je ook bij ons terecht voor omvangrijke projecten. Wij hebben altijd genoeg producten beschikbaar om jouw project tot een succes te leiden.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Naast de bouwmaterialen die emissiearm zijn verkopen wij ook andere producten

Naast de producten die emissiearm zij vindt je in onze webshop ook andere bouwmaterialen. Wij bieden jou een ruim aanbod aan van lijmsystemen, kit en voegsel. Neem bijvoorbeeld onze vloerbedekkingslijmen. Deze lijm is ideaal voor het lijmen van vloerbedekking. Onze specialisten leggen graag aan je uit hoe je deze tegellijm kunt maken. Door ons ruime assortiment is het ook mogelijk om een vochtscherm te kopen. Dit is een folie dat voorkomt dat er vocht van de ondergrond in bijvoorbeeld de laminaatvloer, terechtkomt.

 

Neem contact met ons op!

Onze specialisten geven je graag advies bij het aanschaffen van emissiearm producten, maar ook over onze andere bouwmaterialen. Neem contact met ons op voor het verkrijgen van informatie. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen. Dit kun je doen door te bellen naar 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Meld je aan als klant en profiteer van diverse voordelen.