Vochtscherm kopen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Ben je op zoek naar een vochtscherm en wil je deze kopen? Bij Kiesel Nederland kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt in de bouw. Ben je een nieuwe vloer aan het leggen? Dan is een vochtscherm misschien geschikt voor jouw klus. Daarnaast bieden wij een hoop andere artikelen aan die het lijmen en leggen van jouw vloer makkelijk maken.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Een vochtscherm kopen doe je in onze webshop

Het kopen van een vochtscherm is noodzakelijk wanneer je een vochtige betonvloer hebt. Vaak is dit bij nieuwbouwwoningen het geval. Dit betekent dat het vocht niet helemaal uit de vloer is getrokken. Een vochtscherm zorgt ervoor dat de vochtige betonnen vloer hier niet mee in aanraking komt. Wij raden het jou ook aan om alvorens een primer te gebruiken.

 

Registreer je als klant en profiteer van diverse voordelen

Bekijk ook ons assortiment emissiearme producten. Het is mogelijk om je te registeren als klant. Door je aan te melden profiteer je van verschillende voordelen. Daarnaast is het mogelijk om advies in te winnen bij één van onze specialisten voordat je bijvoorbeeld, een vochtscherm wilt gaan kopen. Zij geven je advies passend bij jouw klus. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via de e-mail [email protected] of door te bellen naar 0162 -21 20 25.