Pvc-lijm kopen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Bij KIESEL Nederland kun je pvc-lijm kopen die geschikt is voor elke klus. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren in bouwmaterialen. Voor ons bedrijf is geen enkele klus te groot. Dankzij onze ruime voorraden hebben wij altijd het juiste artikel voor jou beschikbaar. Daarnaast profiteer je bij ons van een voordelige prijs en een snelle levertijd. In ons ruime assortiment vindt je onder meer diverse lijmsystemen, vloerlijm en andere producten voor de vloerenlegger.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Bij ons kun je alleen maar pvc-lijm kopen van de beste kwaliteit

Alle producten die je bij ons kunt kopen, waaronder de pvc-lijm, zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast vindt je op onze website ook tegel- en poederlijm. Deze lijmen zijn ideaal voor het verlijmen van tegel en pvc vloeren. Je kunt bij ons pvc-lijm online kopen of bij een van onze verkooppunten.

 

Neem contact met ons op!

Meld je aan om klant van Kiesel Nederland te worden! Je kunt bij ons terecht voor materialen geschikt voor een professionele afbouw. Heb je vragen over het kopen van de juiste pvc-lijm? Vraag onze specialisten om advies. Dit kun je doen door telefonisch contact met ons op te nemen via 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected].