Primer kopen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Bij Kiesel Nederland kun je een hoogwaardige primer kopen om goed te beginnen aan jouw klus. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het leveren van professionele bouwmaterialen die beschikken over een hoge kwaliteit. Een primer is de basis waar jouw project begint. Deze zorgt er namelijk voor dat alle materialen die jij later aanbrengt goed hechten aan dit middel.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Vergeet niet een primer te kopen, deze is essentieel voor een goede afwerking

Het kopen van een primer is essentieel voor een strakke afwerkingen. Een primer kun je ook een voorstrijkmiddel noemen. Dit zorgt er namelijk voor dat de producten die je later aanbrengt goed blijven zitten. Daarnaast sluit het de ondervloer af. De vloer met een primer bestrijken is zeker raadzaam als het gaat om een nieuwe vloer. Een primer kun je gebruiken op vloer- en wandsystemen. Het is aan te raden om eerst de vloer te egaliseren door bijvoorbeeld gebruik te maken van reparatiemortel.

 

Bestel onze hoogwaardige bouwmaterialen

In onze webshop kun je alleen maar hoogwaardige bouwmaterialen bestellen. Meld je aan als klant en profiteer van diverse voordelen. Heb je moeite met het maken van een keuze? Onze specialisten geven je graag passend advies bij het kopen van een primer. Hiervoor kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected].