Natuursteentegels verlijmen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

In de webshop van Kiesel Nederland vindt je de beste producten om je natuursteentegels te verlijmen. Daarnaast verkopen wij ook lijm om tegels die keramisch zijn te verlijmen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van afbouwmaterialen. Al onze producten hebben een aantrekkelijke prijs en zijn altijd op voorraad. Dit komt omdat wij alle producten voor het verlijmen van natuursteentegels op grote schaal inkopen. Dit geldt ook voor de lijm die je kunt gebruiken voor het verlijmen van tegels die keramisch zijn.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Jouw natuursteentegels doe je verlijmen met onze tegellijm

Wij bieden jou een ruim aanbod aan van tegellijm. Je hebt diverse soorten die je kunt gebruiken voor het verlijmen van natuursteentegels. Het zelfde geldt voor het verlijmen van tegels die keramisch zijn. Wij raadde je dan poederlijm aan. Deze lijm is namelijk goedkoper dan pastalijm. Daarnaast is deze lijm ideaal om te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Al onze lijmsoorten in de badkamer zijn goed te combineren met onze sanitairkit.

 

Bekijk ons gehele assortiment

Kiesel Nederland heeft een ruim assortiment van bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Bekijk ons gehele aanbod in onze webshop. Meld je dan aan als klant bij ons bedrijf! Zo kun je profiteren van diverse voordelen. Wil je meer informatie over het verlijmen van natuursteentegels of tegels die keramisch zijn? Neem dan contact op met onze experts. Dit kun je telefonisch doen via 0162 -21 20 25 of door een e-mail te sturen naar [email protected].