Reparatiemortel kopen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Bij Kiesel Nederland kun je reparatiemortel kopen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van bouwmaterialen. In ons ruime assortiment vind je ook diverse soorten reparatiemortels. Deze reparatiemortels kopen wij ruim in. Op deze manier hebben wij altijd genoeg voorraad en kunnen wij deze aan jou aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Reparatiemortel kopen bij een expert

Bij ons kun je terecht voor het kopen van reparatiemortel. Dit product wordt gebruik voor het uitvlakken, herstellen, egaliseren en het repareren van kleine oppervlaktes. Reparatiemortel is onder meer te gebruiken voor vloer- en wandsystemen. Daarnaast is het van belang om een goede primer aan te brengen, nadat je de vloer of wand hebt behandeld met reparatiemortel. Het is ook mogelijk om je vloer te egaliseren met egaline. Dit middel wordt wel gebruikt voor grotere oppervlaktes.

 

Bestel alleen hoogwaardige materialen in onze webshop

In onze webshop vindt je een ruim assortiment van bouwmaterialen, zoals onze reparatiemortel of egaline. Daarnaast zijn onze producten ook te koop bij onze verkooppunten. Wil je advies bij het kopen van reparatiemortel? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij zijn telefonisch te bereiken via 0162 -21 20 25. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].