Poederlijm kopen

✔ Franko vanaf €650,00

✔ Laagste prijs garantie

✔ 24/7 Bereikbaar voor afhalen

Bij Kiesel Nederland kun je voor elke klus hoogwaardige poederlijm kopen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het leveren van onder meer lijm tegen een scherpe prijs. Een poederlijm hardt snel uit. Hierdoor kun je snel beginnen met tegelen. Daarnaast is deze lijm goedkoper dan pastalijm, waardoor deze perfect is voor vloertegels.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk ons assortiment Stuur ons een mail

Bij ons kun je diverse soorten poederlijm kopen

Poederlijm kun je kopen in verschillende soorten. Daarnaast is deze tegellijm geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer. Ook kun je deze lijm gebruiken om tegels te plaatsen op de wand. Je kunt onderscheid maken tussen de verschillende soorten poederlijm. Zo heb je poederlijm geschikt voor groot formaat tegels en zijn de meeste geschikt voor binnen en buiten. Het is belangrijk dat je altijd de aanwijzingen op de verpakking volgt bij het aanmaken van deze lijm.

 

Registreer je als klant bij dé leverancier in tegellijm

Wil je poederlijm kopen voor het verlijmen van je natuursteentegels? Registreer je als klant bij Kiesel Nederland. Dan kun je profiteren van diverse voordelen. Heb je nog vragen of wil je passend advies van onze specialisten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162 -21 20 25. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].